Ponta a dezvăluit numele ”transferului surpriză”

Premierul Victor Ponta a anunțat astăzi pe blogul său că noul membru al echipei sale este Cristian Botan, un tânăr doctorand în vârstă de 25 de ani. Membrul ”surpriză” pe care premierul îl anunța ieri, de asemenea pe blogul său, a lansat anul acesta un site de recrutare care centralizează toate posturile vacante din instituțiile statului.

[caption id="attachment_256337" align="alignleft" width="310"] Foto: http://blogponta.wordpress.com/[/caption]

Într-o postare intitulată ”Despre Cristian. Despre o decizie normală, nepolitică,” prim-ministrul explică motivele ce l-au determinat să-l coopteze în echipa guvernamentală pe Cristian Botan. ”Cristian Botan nu doar ca a pus degetul pe una din rănile sistemului, dar a pus la punct și o soluție menită să contribuie la vindecarea sa: o platformă online care aduce transparență în acest domeniu! (...) Eu văd anunțul de astăzi ca pe o veste a normalității, fără nimic politic în ea. Am ales un mod mai atipic de a-l anunța pentru că, în România lui 2012, normalitatea are nevoie de ceva senzațional pentru a fi băgată în seamă,” scrie premierul pe blog.

Șeful Executivului anunța cu o zi în urmă un ”transfer surpriză” pe blogul său, menționând că persoana a-l cărei nume îl va dezvălui astăzi, va atrage atenția multora și se va alătura luni Cabinetului.

”Pentru început, vom prelua site-ul său ca pagină oficială de anunțuri privind posturile publice. Ulterior, vom veni cu o dezvoltare interesantă și pe zona legislativă. Iar Cristian Botan, tânărul despre care v-am vorbit, va face parte din echipa care va avea această misiune! Așa cum v-am spus, sunt convins că va atrage atenția și vă va inspira pe mulți dintre voi,” a mai scris premierul astăzi pe blogul său.

[caption id="attachment_256338" align="alignleft" width="490"] Foto: http://blogponta.wordpress.com/[/caption]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel