Poliţist rănit de o maşină furată, condusă de un minor

Un poliţist a fost rănit în urma unei urmăriri pentru a opri o maşină furată, condusă de un minor.

Un ofiţer de poliţie din Petroşani a fost rănit luni, pe o stradă din localitate, în timp ce încerca să oprească o maşină furată, condusă de un tânăr de 16 ani, care a încercat să fugă cu autoturismul după ce a fost identificat de un echipaj de poliţie, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara. Tânărul a refuzat să oprească maşina la vederea poliţiştilor, iar ofiţerul rănit a fost târât, agăţat de portiera autoturismului, până când autovehiculul s-a oprit într-un gard.

Maşina a fost furată duminică, din municipiul Hunedoara, după ce proprietarul acesteia a lăsat-o parcată, cu cheile în contact, în apropierea blocului în care locuieşte. Un agent de poliţie din Petroşani, aflat în timpul liber, a observat, luni, autovehiculul pe o stradă din Petroşani şi a solicitat ajutorul colegilor săi din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Petroşani, care s-au deplasat în teren pentru a-l prinde pe autorul faptei.

Cu mașina în gard

'În momentul în care poliţiştii s-au apropiat de maşină, cel aflat la volan a demarat, iar în încercarea de a fugi de oamenii legii, a avariat două maşini aflate în zonă. De asemenea, l-a rănit pe unul dintre poliţişti, un ofiţer din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, după care s-a oprit cu maşina într-un gard. Cel aflat la volan l-a târât câţiva metri pe poliţistul care s-a prins de portieră, în încercarea de a opri maşina. Poliţistul are fractură la un deget', a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

După ce a abandonat maşina, adolescentul de 16 ani, care este din Hunedoara, a încercat să fugă, însă a fost prins şi imobilizat de colegii poliţistului rănit. Tânărul a fost condus la sediul Poliţiei Petroşani pentru audieri. El va fi cercetat pentru furt calificat, conducere fără permis, distrugere şi ultraj. Ofiţerul de poliţie rănit a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Citește și:

ACCIDENT MUREȘ între un microbuz de transport persoane și un autoturism. Răniți grav

ACCIDENT METROU. Situația complicată la Metrorex

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel