PNL, încercare disperată de salvare a ministrului ”Grindă”. Cere ANULAREA alegerilor

E agitație mare la Focșani după anunțarea rezultatelor alegerilor pentru funcția de primar al municipiului. Liberalii din „capitala” Vrancei vor anularea scrutinului din 27 eptembrie 2020.

PNL Vrancea a solicitat Biroului Electoral Central (BEC) anularea alegerilor pentru funcţia de primar al municipiului Focşani pentru fraudarea alegerilor, potrivit preşedintelui PNL Focşani, Nicu Tănase

"PNL Vrancea a trimis la Biroul Electoral Municipal (BEM) o întâmpinare împotriva modalităţii de numărare şi totalizare a voturilor. Ulterior, am trimis şi către BEC o cerere de anulare a alegerilor pentru funcţia de primar al municipiului Focşani, Circumscripţia numărul 1 Focşani, pentru fraudă electorală produsă ca urmare a modalităţilor de numărare şi totalizare a voturilor, precum şi de înregistrare a rezultatului voturilor în cele 58 de procese verbale de consemnare a rezultatelor votării pentru primăria Focşani", a declarat, pentru AGERPRES, Nicu Tănase.

Potrivit Biroului Electoral Judeţean Vrancea, PNL a solicitat BEM renumărarea voturilor nule şi valid exprimate la alegerile de duminică pentru primăria municipiului Focşani, cerere care a fost respinsă. Ulterior, PNL a contestat decizia la BEC.

Potrivit rezultatelor provizorii comunicate marţi de Autoritatea Electorală Permanentă, la alegerile pentru funcţia de primar al municipiului Focşani, Cristi Valentin Misăilă a câştigat un nou mandat, cu 47,1% din voturi, fiind votat de 14.508 focşăneni, în timp ce Ion Ştefan a totalizat 12.320 de voturi, respectiv 40,05% din totalul voturilor valabil exprimate.

Cei doi candidaţi se află la a doua confruntare electorală, după ce în 2016 Cristi Misăilă a câştigat în faţa lui Ion Ştefan la o diferenţă de circa 1.100 de voturi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel