Pleșoianu - Moșteanu, scandal în Parlament. ”Un om agresiv!”/ ”Îmi e scârbă!”

Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu

Scandal în Parlament, dar și în direct la un post de televiziune, între doi deputați PSD și USR. Aceștia au fost la un pas să se ia la bătaie.

”Domnul Pleșoianu pare că stă prost cu nervii și are o perioadă mai proastă. Dânsul și-a creat toată poziția politică și imaginea prin incitări la violență în ultimii doi ani de când este în Parlament. I-am spus că a spus despre Realitatea TV că are datorii la stat, când a terminat cuvântarea am spus că și Voiculescu are datorii la stat. A venit foarte agresiv la banca în care stăteam, a început să strige la mine. M-am ridicat în picioare și i-am spus să plece. Asta a fost tot. Este regretabil că are un astfel de comportament în Parlament”, a declarat deputatul USR, Ionuț Moșteanu, în direct la România TV. 

Răspunsul deputatului Liviu Pleșoianu a venit imediat

”Păi nu mă apăr că nu am de ce să mă apăr. Am văzut cât de liniștiți și neagresivi sunt colegii de la USR în repetate rânduri în Parlamentul României. L-am întrebat pe domnul Moșteanu care este legătura asta, că tot dânșii spun că nu manipulează... între ce am spus eu despre faptul că Realitatea TV are 27 de milioane de euro, datorie la stat și ce spune el despre prejudiciul din dosarul Ghica care, prejudiciu, nu are nicio legătură cu postul de televiziune Antena3, care nu are datorii la stat. Treaba asta l-a deranjat atât de mult pe domnul Moșteanu încât nu mi-a spus doar să plec la mine în bancă. Mi-a spus ”du-te în puncte puncte”, că nu o să spun acum că ne amendează CNA-ul. Oricum eu nu folosesc expresiile pe care le folosește domnul Moșteanu”, a precizat Liviu Pleșoianu, deputat PSD, în direct la același post de televiziune. 

S-au certat și în direct 


În cadrul intervenției telefonice, la postul de televiziune România TV, cei doi s-au certat în direct:

Moșteanu: Sunt un om respectabil. Toți oamenii care mă cunosc știu că nu am un astfel de vocabular. Pe de altă parte domnul Pleșoianu este un om agresiv.

Pleșoianu: Îmi este pur și simplu scârbă să constat că un individ care se consideră politician și om nou în politică minte pur și simplu cu nerușinare. Exact asta a spus astăzi domnul Moșteanu în Parlament. Fabulos, fabulos. 

Moșteanu: Dumneavoastră ați venit la banca mea, foarte violent. 

Pleșoianu: Absolut deloc violent. Doar v-am adresat o întrebare. 

Moșteanu: Cenzurați-vă comportamentul în Parlament.

Pleșoianu: Cenzurați-vă limbajul injurios, domnule, și nu mai mințiți. Admiteți faptul că ați înjurat în Parlamentul României. 

Moșteanu: Dumneavoastră ați înjurat de la tribună.

Pleșoianu: Când am înjurat domnule, când am înjurat eu de la tribună? Ia spuneți!


Vezi și: 

GRIPĂ. Bilanțul deceselor. Ce spun autoritățile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel