Plecare din guvern. Codrin Ștefănescu, îți era dor de mine?

Anca Murgoci / 01 sep 2016 / 22:35

Gabriel Ispas a anunțat joi seară că a înaintat prim-ministrului Dacian Cioloș solicitarea de eliberare din funcția de secretar de stat la Ministerul Educației.

(w670) 

"Dragi prieteni,

Astazi i-am inaintat prim-ministrului Dacian Ciolos solicitarea de eliberare din functia de secretar de stat la Ministerul Educatiei.

In aceasta seara/ maine se va publica decizia in Monitorul Oficial.

[citeste si]

Ceea ce se va intampla in 11 decembrie 2016 este important pentru intreaga natie, asa ca am decis sa ma implic activ intr-un proiect frumos, in care cred! Codrin Stefanescu, iti era dor de mine?

In plus, mi-era dor de scoala, de colegii mei, de studenti! Atat, pentru moment! Ma bucur de o seara linistita (cum rar am avut in ultimul an) in familie!", a scris Gabriel Ispas pe Facebook. Replica lui Codrin Ștefănescu a venit imediat: "Hai la partid ca avem treabă!".

Nicoleta-Claudia Moldovan a fost numită în funcţia de secretar de stat la Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice (MENCŞ), printr-o decizie a premierului Dacian Cioloş, care a fost publicată joi în Monitorul Oficial.

Nicoleta-Claudia Moldovan a fost numită în această funcţie începând de joi, având în vedere o adresă a MENCŞ din 31 august.

Printr-o altă decizie a premierului Cioloş, Gabriel Liviu Ispas a fost eliberat, la cerere, începând de joi din funcţia de secretar de stat la MENCŞ. Pe de altă parte, Dorin-Emil Măntescu a fost eliberat, la cerere, din funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului, printr-o altă decizie a lui Cioloş.