EXCLUSIV  Planurile PSD - PNL. Radu Bălănescu: Această coaliție va dura o perioadă mai lungă. Este și dorința conducerii celor două partide

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Prof. univ. dr. Radu Bălănescu a vorbit despre planurile coaliției PSD - PNL. 

Prof. univ. dr. Radu Bălănescu, președintele Ad Vitam al Conferinței Mondiale a Marilor Loji Masonice Regulare, a fost întrebat de analistul politic Bogdan Chirieac cum vede situația din România. 

”O situație foarte bună” consideră prof. univ. dr. Radu Bălănescu, completând: ”Cred că coaliția PSD - PNL va câștiga alegerile, se va forma o majoritate parlamentară confortabilă care va putea să vină în folosul țării pentru realizarea unor proiecte de țară care sunt în derulare”. 

”Și cred că această coaliție va dura o perioadă mai lungă decât unii sau alții își doresc, deci eu cred că ar trebui să existe încă 8-9-10 ani de acum încolo” a întărit Radu Bălănescu. 

”Deci până când România va deveni, cu adevărat, o țară dezvoltată?” l-a întrebat Bogdan Chirieac. ”Așa cred și cred că aceasta este și dorința conducerii celor două partide, cel puțin așa am auzit, m-a bucurat, cred că este un lucru foarte bun pentru țară” a mai precizat prof. univ. dr. Radu Bălănescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel