Planul "B" al PNL în cazul retragerii lui Cătălin Cîrstoiu. Nicolae Ciucă: Vom avea propriul candidat

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Nicolae Ciucă a vorbit despre posibilitatea schimbării candidatului pentru Primăria Capitalei.

Nicolae Ciucă, liderul Partidului Național Liberal (PNL), neagă că s-ar fi discutat în coaliție cu Robert Negoiță pentru ca acesta să îi ia locul lui Cătălin Cîrstoiu și să fie noul candidat al coaliției la Primăria Capitalei. Totodată, acesta a spus ce soluții are PNL în cazul în care medicul Cătălin Cîrstoiu se retrage din cursa electorală, menționând totuși că deocamdată acesta rămâne a fi cel susținut de alianța PSD-PNL.

Întrebat la Digi 24 ce va face dacă se va retrage totuși Cătălin Cîrstoiu din cursa electorală, Nicolae Ciucă a spus: "Avem varianta, avem planul B, avem planul C. Cât de mult aș dori eu acum să devoalez un plan nu o voi face, dar dacă va fi nevoie, Partidul Național Liberal, într-o situație de extremă urgență ca să folosesc această sintagmă, va avea propriul candidat. Nu este o problemă, avem resursa umană să identificăm acel candidat care va candida din partea Partidului Național Liberal".

Întrebat dacă e planul B sau planul C un candidat propriu PNL, acesta a spus: "Dacă identificăm un candidat comun din afara celor două partide e posibil să luăm o decizie în acest sens".

Nicolae Ciucă: După declarațiile de astăzi resursa este inepuizabilă

"Dar tocmai ne-ați spus că lista s-a terminat sau că se terminase, ați mai lucrat la ea între timp? Au mai apărut nume pe listă din afara celor două partide care să fie susținute de ambele partide?", a fost întrebat Nicolae Ciucă de către Cosmin Peripleceanu.

"Păi după declarațiile de astăzi, ați văzut și dumneavoastră, resursa este inepuizabilă", a spus ironic Nicolae Ciucă.

Cât despre cele două variante discutate în presă, susținerea lui Cristian Popescu Piedone sau a lui Robert Negoiță, Nicolae Ciucă a zis că trebuie să discute întâi în partid.

"PSD ar avea acum două variante despre care s-a vorbit: susținerea lui Cristian Popescu Piedone sau Robert Negoiță. La dumneavoastră la PNL care e?", l-a întrebat Cosmin Peripleceanu.

"După ce vorbesc cu executivul partidului, cu Biroul Politic Național, luăm o decizie și desemnăm un candidat", a spus Nicole Ciucă negând practic că ar fi existat o discuție cu Robert Negoiță în coaliție, așa cum afirmase acesta astăzi.

VEZI ȘI: Robert Negoiţă, posibil candidat al coaliției la Primăria Capitalei. "Au fost discuţii inclusiv în alianţă". Bogdan Chirieac: Un lucru e foarte clar!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel