Urmărește emisiunea live


Philip Morris International începe comercializarea în România a dispozitivului lil SOLID 2.0

Colaborarea extinde portofoliul de produse fără fum al companiei pentru adulții care altfel ar continua să fumeze.

Philip Morris International (PMI) a anunțat comercializarea în România a dispozitivului lil SOLID 2.0, alternativa fără fum produsă de compania KT&G și introdusă de IQOS, începând din 9 decembrie 2021. Anunțul vine în urma semnării, în ianuarie 2020, a unui acord între PMI și KT&G, principala companie producătoare de tutun și nicotină din Coreea de Sud. România este printre primele piețe din Uniunea Europeană în care dispozitivul este lansat.

Pe piața din România, dispozitivul lil SOLID 2.0 de la KT&G va fi lansat împreună cu două variante de consumabile Fiit, care sunt produse în fabrica Philip Morris România din Otopeni. lil SOLID 2.0 este noua generație a dispozitivului compact de încălzire a tutunului lil SOLID, introdus de IQOS. lil SOLID 2.0 încălzește tutunul cu ajutorul unui element de încălzire și produce un aerosol. Nu produce fum, scrum sau foc. Dispozitivul lil SOLID este introdus de IQOS și completează  portofoliul de alternative fără fum al PMI în România, care include sistemul de încălzire a tutunului IQOS.

„Ambiția noastră este ca toți adulții care altfel ar continua să fumeze să treacă la alternative mai bune cât mai curând posibil și să renunțe la țigări, în beneficiul sănătății lor, al sănătății publice și al societății în general”, a declarat Daniel Cuevas, Managing Director, Philip Morris România. „Produsele KT&G aflate în plină expansiune în afara Coreei de Sud vor completa portofoliul nostru deja puternic de produse care încălzesc tutunul și nu eliberează fum, ceea ce le oferă fumătorilor adulți o gamă și mai largă de opțiuni de gust, preț și tehnologie”.

Acordul dintre PMI și KT&G are o durată inițială de trei ani și permite PMI să distribuie produsele fără fum curente ale KT&G și versiunile ulterioare ale acestora în mod exclusiv, fără însă să împiedice PMI să distribuie propriile produse și pe cele ale altor terți.

Produsele KT&G distribuite de PMI în afara Coreei de Sud, precum lil SOLID 2.0 și Fiit, au făcut obiectul unei evaluări atente înainte de comercializare, pentru a asigura îndeplinirea cerințelor legale aplicabile din piețele de lansare, precum și a standardelor înalte ale PMI de fundamentare științifică pentru confirmarea absenței arderii și a reducerii semnificative a emisiilor de substanțe nocive comparat cu țigările.

Acest pas important înspre construirea unui viitor fără fum vine în completarea progreselor înregistrate deja de PMI cu portofoliul existent de produse fără fum și care nu ard tutunul (heat-not-burn). În 30 septembrie 2021, erau aproximativ 20,4 milioane de utilizatori adulți ai sistemuluide încălzire a tutunului IQOS produs de PMI la nivel global, din care aproximativ 14,9 milioane de fumători adulți au făcut trecerea la IQOS și au renunțat la fumat. În plus, în 7 iulie 2020, Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA) a autorizat comercializarea sistemului de încălzire a tutunului IQOS ca produs din tutun cu risc modificat (MRTP), prin emiterea unui ordin de modificare a expunerii. Astfel, FDA a recunoscut că sistemul de încălzire a tutunului IQOS este adecvat pentru a promova sănătatea publică și este de așteptat să fie în beneficiul sănătății întregii populații.

Philip Morris International: Pentru un viitor fără fum

Philip Morris International (PMI) și-a propus să  transforme industria tutunului pentru a construi un viitor fără fum în care țigările vor fi înlocuite cu produse fără fum în beneficiul fumătorilor adulți care, altfel, ar continua să fumeze, dar și al societății, al companiei, al acționarilor săi și al altor părți interesate. PMI este lider internațional în industria tutunului și se ocupă cu fabricarea și comercializarea țigaretelor, a produselor fără fum, a dispozitivelor și accesoriilor electronice aferente acestora, precum și a altor produse care conțin nicotină pe piețele din afara Statelor Unite ale Americii. Suplimentar, Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA) a autorizat comercializarea unor versiuni ale dispozitivelor IQOS dezvoltate de PMI, Platforma 1, în urma evaluării cererii de autorizare a punerii pe piață a unui produs din tutun (PMTA); de asemenea, FDA a autorizat promovarea unei versiuni a dispozitivului IQOS și a consumabilelor aferente ca produs din tutun cu risc modificat (MRTP) și a determinat că o decizie de expunere modificată este oportună pentru promovarea sănătății publice. PMI își construiește viitorul pe o nouă categorie de produse fără fum, care, deși nu sunt lipsite de riscuri, sunt o alegere mult mai bună decât continuarea fumatului tradițional.

Prin eforturi multidisciplinare în dezvoltarea de produse, tehnologie de ultimă generație și oameni de știință de top, PMI dorește să se asigure că produsele sale fără fum răspund preferințelor consumatorilor adulți, precum și cerințelor riguroase de reglementare. Portofoliul de produse fără fum IQOS al PMI include produse care nu ard tutunul (heat-not-burn), produse cu vapori cu conținut de nicotină și produse cu nicotină pentru uz oral. În 30 septembrie 2021, produsele fără fum dezvoltate de PMI sunt disponibile pentru vânzare în 70 de piețe în principalele orașe sau la nivel național, iar PMI estimează că aproximativ 14,9 milioane de fumători adulți din întreaga lume au trecut deja la IQOS și au renunțat la fumat. Pentru mai multe informații, vizitați www.philipmoris.ro, www.pmi.com și www.pmiscience.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel