Pesta porcină. Petre Daea: E o mare greșeală dacă facem lucrul acesta

Petre Daea
Petre Daea

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, invitat în platoul România TV, că cetățenii care consumă carne de porc au garanția totală că nu vor fi contaminați cu pesta porcină pentru că medicii veterinari stau zi și noapte în laboratoare pentru a-și face treaba.

Petre Daea consideră că meritul total pentru care pesta porcină nu s-a răspândit și la consumatorii de carne de porc este al medicilor veterinari care stau zi și noapte în laboratoare pentru a controla totul.

Avem garanția totală că ceea ce mâncăm din magazine e corect. Acolo sunt norme sanitar veterinare care nu au voie și nici nu pot fi încălcate. Eu vreau să nu afectăm acest prestigiu al medicului veterinar, este o mare greșeală dacă facem acest lucru. 

Garanția că noi mâncăm și că noi nu am avut nimic este că acolo medicii veterinari își fac treaba. Stau zi și noapte în halele de reproducție, de creștere, de îngrășare, în carmangerii. Verifică în laboratoare calitatea produselor încât să nu punem în pericol sănătatea oamenilor. Acest lucru se datorează în primul rând acestui palier., a declarat  ministrul Petre Daea la România TV.

Vezi și: Victor Ciutacu, refuzat categoric de Petre Daea: Doamne ferește! Este imposibil

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel