Victor Ciutacu, refuzat categoric de Petre Daea: Doamne ferește! Este imposibil

Petre Daea și Victor Ciutacu
Petre Daea și Victor Ciutacu

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, este invitatul special în emisiunea lui Victor Ciutacu pentru a dezbate subiectul pestei porcine. Realizatorul tv a mărturisit că ministrul a refuzat categoric ca interviul să aibă loc într-o fermă de porci.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, l-a refuzat pe Victor Ciutacu să realizeze interviul într-o fermă de porci pentru că nimeni nu trebuie să se apropie de acele zone pentru a nu se contamina. 

La ora actuală principală problemă pe care noi o constatăm din teren, de la fața locului, să nu se înțeleagă că am fost în focare pentru că nu mă duc și nu am dreptul din punct de vedere sanitar venitar să intru în focare.., a spus Petre Daea, întrerupt de Victor Ciutacu pentru că a vrut să adreseze un mesaj telespectatorilor:

Ca să fiu extrem de sincer cu telespectatorii mei, l-am rugat pe domnul ministru ca această emisiune să aibă loc într-o fermă de porci, m-a refuzat categoric tocmai din rațiunile pe care le spune acum.

Era imposibil și este imposibil. Și nici nu trebuie să ne apropiem de aceste zone. Doamne ferește, nu vreau să am conștiința sub presiunea intepretării. Trebuie să excludem orice cale de contaminare., a adăugat ministrul Agriculturii la România TV.

Vezi și: Pesta porcină. Chirieac: Iohannis este responsabil

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel