EXCLUSIV  Pericolul care-i paște pe copii în parcuri și pe străzi. George Tuță, candidat la Sectorul 1: Vor să afle ce e înăuntru

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

George Tuță, candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 1, a explicat ce ar trebui făcut ca Sectorul 1 să scape de șobolani și a semnalat un pericol care îi paște pe copii, prin parcuri și chiar pe stradă.

"Deratizarea trebuie făcută, curăţenia trebuie făcută sistematic pentru a nu permite gunoaielor să rămână mult timp pe stradă și numărul de treceri prin care se face curăţenie, se ridică gunoiul menajer trebuie să fie la standarde cât mai ridicate, pentru a nu permite acestor rozătoarea să găsească hrană şi, bineînțeles, acele capcane pe care le întâlnim astăzi, dar şi acolo trebuie creat un sistem în care să ai grijă, în primul rând, de sănătatea publică. Le întâlnim foarte des în parcuri, în toate intersecţiile, pe trotuare - acele cutii negre care au otravă înăuntru", a spus George Tuță, în emisiunea DC Anima, de la DCNews TV.

"Este un pericol public acel dispozitiv"

"Copiii, din curiozitate, cum găsesc ceva vor să afle ce e înăuntru. Atunci este un pericol public acel dispozitiv şi de asta trebuie să îl îngrijeşti, să vezi dacă are efecte în zona respectivă şi să iei măsurile necesare. În echipa mea sunt specialişti care vor acţiona şi vor lua toate măsurile necesare ca, în cel mai scurt timp, să putem scăpa de această problemă de sănătatea publică, altfel nu știu cum să o tratez. Trebuie implicată comunitatea, împreună cu cetăţenii să putem să avem o campanie prin care să scăpăm de şobolanii din Sectorul 1. În loc să vorbim de sisteme digitale, de inteligenţă artificială, ne preocupăm de cum am putea prinde şobolanii şi a elimina acest pericol din viaţa oamenilor", a mai spus candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 1.

Emisiunea integrală, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel