Percheziţii în Bucureşti, în cazul agresării fostului ginere al lui Ceauşescu

Miercuri, 5 iulie, poliţiştii pun în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti, şi trei mandate de aducere, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea liniştii publice.

Conform unui comunicat al Poliţiei Capitalei, în luna mai, un bărbat a sesizat prin apel 112 că a fost victima unei agresiuni, fiind atacat şi lovit de către un bărbat necunoscut, care l-a aşteptat împreună cu o altă persoană în zona în care avea parcat autoturismul, în interiorul unui campus din sectorul 6.

"Persoanele faţă de care au fost emise mandatele de aducere urmează să fie conduse pentru audieri la sediul Serviciului Grupuri Infracţionale Violente din Poliţia Capitalei", se precizează în comunicat.

Acţiunea este coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 şi a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. 

UPDATE: Potrivit Realitatea TV, mandatele sunt puse în aplicare în cazul agresării fostului ginere al lui Nicolae Ceauşescu, profesorul Mircea Oprean.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel