Biden, acuzat de republicanul Ron Johnson de cumpărare de voturi, după ultimele măsuri luate

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Senatorul Ron Johnson l-a acuzat pe președintele Joe Biden că a cumpărat voturi pentru 2024 prin punerea în aplicare a scutirii împrumuturilor studențești și permițând intrarea ilegală a mai multor migranți, cu ajutorul ONG-urilor, înainte de alegeri.

Republicanul din Wisconsin susține că multe dintre politicile lui Biden au ca scop creșterea electoratului său, precum și cheltuirea banilor contribuabililor americani pe inițiative ce îl avantajează 'în mod fraudulos'. Johnson susține că aceste decizii sunt luate pentru a crește șansele de a câștiga voturi.

De la preluarea mandatului, administrația lui Biden a șters datorii de 160 de miliarde de dolari, oferind ajutor 'ilegitim' pentru 4,6 milioane de persoane cu împrumuturi restante pentru studiu.

În plus, politicile lui Biden au extins migrația și au dus la creșterea imigrației ilegale peste granița de sud. Johnson susține că aceste persoane fără documente vor vota ilegal la alegerile din 2024 și vor vota pentru Biden.

Biden a implementat utilizarea aplicației CBP One pentru a permite migranților să solicite azil din țările lor de origine și apoi să fie transportați cu avionul în SUA pentru o perioadă de circulație condiționată de doi ani în timp ce cererile lor sunt procesate. Între timp, aceștia primesc autorizația de a lucra în SUA.

Migranții care trec granița de sud cu sutele de mii în fiecare lună sunt, de asemenea, de multe ori lăsați în țară în baza unei circulări condiționate - și sunt adesea sponsorizați financiar de organizații neguvernamentale.

'Nu aduceți refugiați palestinieni'. Președintele a deschis deja granița pentru ..."8 milioane de oameni"

Johnson a afirmat: "Aceste ONG-uri - avem dovezi - le dau migranților un bilet de hârtie înainte de a ajunge în America [spunând]: 'Când ajungeți în SUA, votați pentru Joe Biden' ".

"Dolarii din taxele americane finanțează unele dintre aceste ONG-uri. Ne finanțăm propria noastră dispariție", a adăugat republicanul din Wisconsin.

El a afirmat că, în legătură cu problema generală a migranților, Biden vrea acum să lase să intre refugiații palestinieni care fug de războiul cu Israelul din Gaza, deoarece vrea să obțină voturi.

"Am semnat o scrisoare condusă de (senatoarea) Joni Ernst către președinte în care i-am spus: 'Nu aduceți refugiați palestinieni'. Președintele a deschis deja granița pentru ... 8 milioane de oameni", a deplâns Johnson în fața lui Catsimatidis, conform Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel