Ceaușescu, SPIONAT de Securitate. Unde a găsit microfoane și cum a reacționat

Jurnalista Andreea Sava a realizat un reportaj în Palatului Primăverii, împreună cu ginerele lui Nicolae Ceaușescu, profesorul Mircea Oprean.

Profesorul Mircea Oprean, cel care a fost căsătorit cu Zoia Ceaușescu, a povestit în cadrul reportajului realizat de Antena 3 lucruri inedite despre fostul dictator Nicolae Ceaușescu și relația sa cu Securitatea.

Mircea Oprean a mărturisit că Securitatea l-a spionat pe Ceaușescu. Diactatorul a descoperit în Palatul Primăverii microfoane. Imediat, Ceaușescu i-a destituit pe cei de la Securitate. Mircea Oprea a precizat că incidentul a avut loc înainte de fuga lui Ion Mihai Pacepa.

”În această casă socrul meu a descoperit că Securitatea i-a pus microfoane. A descoperit... I-a dat afară pe toți de la Securitate. Parcă a fost înainte să plece Pacepa.

Au fost instalate microfoane. S-a ajuns până acolo, să pună microfoane la reședința șefului statului. Oriunde serviciile vor puterea. Este important dacă societatea știe să îi țină în frâu”, a precizat Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceaușescu. 

Mircea Oprean a locuit în Palatul Primăverii alături de soția sa, Zoia Ceaușescu, timp de doi ani, între 1983 și 1985.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel