EXCLUSIV  Pentagon Leaks. Hartmann: Acesta e mesajul SUA pentru Zelenski / Dialogul dintre Washington și Kiev s-a răcit în sens bun / video

Agerpres/ Joe Biden - Volodimir Zelenski, Kiev
Agerpres/ Joe Biden - Volodimir Zelenski, Kiev

Analistul de politică externă H. D. Hartmann a spus care este mesajul SUA pentru Ucraina în Pentagon Leaks.

H. D. Hartmann, analist de politică externă, a vorbit, în cadrul emisiunii Geostrategica, la DC News, despre Pentagon Leaks și mesajul din partea Statelor Unite ale Americii pentru Ucraina din aceste informații scurse:

„Documentele privitoare la Arabia Saudită, la India și China sunt extrem de interesante prin calitate. În cazul celor din Ucraina am avut impresia că specialiștii se referă la faptul că unele sunt reale și altele sunt băgate în plus“, a precizat H. D. Hartmann.

„Ar fi un avertisment pentru terți?“, a întrebat Val Vâlcu.

„Sunt trei posibilități. Un avertisment pentru Ucraina, un avertisment pentru Rusia, un avertisment pentru China. Acolo există două documente cu informații din interiorul discuțiilor avute de președintele Zelenski cu generali de-ai săi, dintr-un cerc intim al acestuia. El are un cerc de oameni de încredere, dintre care 4 se deplasează cu el permanent. El nu doarme două nopți la rând în același pat. Aici este o chestiune interesantă, de a vedea ce se întâmplă în cercul său intim, deoarece sunt importante opiniile și îți dai seama dacă acelui om îi place sau nu o propunere. E important să înțelegi cum gândește prietenul și aliatul.

Introducerea acestor 2 pagini trimite un semnal Ucrainei: Vedeți că știm ce gândiți, vedeți că știm ce faceți și să nu credeți că dacă veniți să ne spuneți ceva, noi nu putem verifica. Cred că acesta a fost mesajul, mai ales că, după întâlnirea din Polonia, după discursul președintelui Biden, dialogul dintre SUA și Ucraina s-a răcit, dar nu în sensul negativ. Dialogul s-a profesionalizat. SUA nu mai permit anumite excese. Și presa americană e mult mai profesională“, a spus H. D. Hartmann.

„Nu mai moare Putin în fiecare zi“, a completat Val Vâlcu.

„Exact! Acesta ar fi mesajul: Domnule Zelenski și domnilor generali, știm ce gândiți. Noi vă ajutăm în profesionalismul nostru și în limitele noastre profesionale. Noi nu o să intrăm într-un război cu Rusia. Să nu credeți că dacă veniți la noi și ne spuneți lucruri jupiteriene, noi vom fi impresionați“, a mai spus, la DC News, H. D. Hartmann.

CITEȘTE ȘI     -    EXCLUSIV  Pentagon Leaks, "cel mai important fenomen de scurgere de informaţii clasificate din Pentagon", dezamăgitor pentru Hartmann: Nu sunt informaţii de care să nu fi auzit. Am două teorii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel