Pelé, REACȚIE SFÂȘIETOARE la decesul lui Maradona: „Vom juca fotbal împreună, în cer!“

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Fostul mare fotbalist al Braziliei, Pelé, a deplâns moartea lui Diego Armando Maradona. Iată ce a scris acesta pe Twitter.

Fosta glorie a fotbalului, Pelé, a deplâns moartea lui Diego Armando Maradona, la scurt timp după anunţul decesului acestuia. Într-o zi, sper că vom juca fotbal împreună, sus în cer, a spus Pele, într-o scurtă declaraţie pentru Reuters.

„Ce vești triste. Am pierdut un prieten grozav, iar lumea a pierdut o legendă. Sunt multe care mai trebuie spuse, dar, pentru moment, Dumnezeu să le dea putere membrilor familiei sale. Într-o zi, sper că vom putea juca fotbal împreună în ceruri”, a transmis brazilianul, pe contul său oficial de Twitter.

Fostul mare fotbalist argentinian Diego Maradona a încetat din viaţă miercuri, la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiac, în locuinţa sa, a anunţat agentul şi prietenul său, Diego Maradona a murit miercuri, la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiac, în locuinţa sa, a anunţat agentul şi prietenul său Matias Morla (vezi AICI). 

VEZI ȘI: "Mâna lui Dumnezeu", GOLUL care l-a făcut celebru pe Maradona / VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel