Patronul unei pensiuni și un client, bătuți de șase petrecăreți

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Patronul unei pensiuni din Bărbătești, județul Gorj, și un client de-al său au fost bătuți de șase petrecăreți, între care și un pompier, aflați în restaurantul de la parterul clădirii. Scandalul a pornit din cauza gălăgiei pe care o făceau cei șase.

Potrivit IPJ Gorj, în noaptea de luni spre marţi, într-un local din comuna Bărbătești a avut loc o altercaţie între mai multe persoane, care s-au bătut.

„A fost o altercație, în timpul căreia au fost provocate mai multe distrugeri în interiorul localului. În urma cercetărilor efectuate de polițiști, marți, față de cinci bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 41 de ani, din comuna Bărbătești, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introduși în arestul IPJ Gorj pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe", a declarat, corespondentului Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu.

Unul dintre cei implicați este pompier

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Mediafax, că, nemulţumit de gălăgia pe care o făceau clienții din restaurantul de la parterul pensiunii, un bărbat de 32 de ani, din Ialomița, care era cazat în această unitate, le-a cerut să facă liniște, iar de aici ar fi pornit scandalul.

În apărarea acestuia ar fi sărit și administratorul pensiunii, care a fost lovit de petrecăreți. Unul dintre cei implicați este un pompier din Hurezani, angajat al ISU Gorj, acesta urmând să fie cercetat separat de Parchetul Militar. Cele două victime au refuzat să fie transportate cu ambulanța la spital. Aceleași surse susțin că acestea au obținut un certificat medico-legal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel