Palada: Trei motive pentru care Ponta să reziste până-n decembrie 2016

Consilierul de stat în Guvernul României, Mirel Palada, a vorbit, în emisiunea "Lumini și umbre", difuzată la B1 TV, sâmbătă seară, despre Guvernul condus de Victor Ponta. 

"Victor Ponta va rezista- și ăsta este punctul meu de vedere personal, ținând cont de faptul că nu mai sunt purtătorul de cuvânt al Guvernului, dar fac parte din echipa guvernamentală în continuare- va rezista până la momentul în care i se termină mandatul, noiembrie sau decembrie 2016, când vor fi următoarele alegeri parlamentare", consideră actualul șef al Direcției pentru Strategii Guvernamentale din cadrul Guvernului, potrivit b1.ro

Trei motive pentru ca Victor Ponta să rămână premier

Mirel Palada a enumerat obiectivele pentru care premierul Victor Ponta trebuie să rămână în fruntea Executivului: "Pe de o parte pentru că are o performanță guvernamentală foarte bună, orice ar zice detractorii lui. Orice ar zice, își face treaba cum trebuie. Dincolo de componenetele personale, de comunicare, că unii îl detestă, că alții nu îl suferă... Doi la mână, datorită faptului că opoziția și-a dovedit neputința de mai multe ori. Trei la mână, datorită faptului că avem de-a face cu o coaliție guvernamentală parlamentară cât se poate de funcțională și cât se poate de stabilă. Ăsta este singurul care contează, până la urmă. Mă rog, mai există un lucru care contează, și anume că președintele nu poate să îl demită. Exact cum s-a întâmplat cu Băsescu, la vremea respectivă, cu Tăriceanu. Băsescu ar fi dat zile de la el, numai să-l demită pe Tăriceanu, dar nu putea conform prerogativelor constituționale". 

UNPR, jos pălăria!

Consilierul guvernamental a apreciat poziția UNPR: "UNPR-ul s-a țint de cuvânt. Spre deosebire de multe alte situații din politica românească, în momentul de față, UNPR-ul de atât timp este supus unui asalt mediatic, retoric și totuși au rezistat și s-au ținut de cuvânt, un lucru foarte important în politica românească. Și pentru asta, jos pălăria!". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel