Palada dă de pământ cu mai marii zilei: Nemernicilor, v-ați trezit că aveți sânge de Dragnea și de Daea!

Mirel Palada face o analiză dură a modului în care au fost demonizate planurile PSD despre oprirea exportului de profit către paradisuri fiscale, impozitarea multinaţionalelor sau susţinerea producţiei agricole româneşti şi modul în care sunt văzute, acum, măsurile de autonomie economică.

"Cînd PSD trăgea un semnal de alarmă în privința felului în care România își pierde autonomia economică, l-ați demonizat și l-ați acuzat de comunism și de dorința de a vinde țara la ruși și la chineji și l-ați băgat pe Dragnea în pușcărie.

Ajutoarele date industriei românești au fost rapid atacate și cercetate penal. Încercarea de a pune capăt exportului de profit către paradisurile fiscale a fost atacată cu un vitriol ideologic rar întîlnit. La încercarea de impozitare a multinaționalelor au sărit de cur în sus toți ambasadorii ștremeleagului meu naționalist. Culturilor de roșii autohtone li s-au pus bețe în roate, vezi Doamne încurcă piața liberă și roșiile de plastic din Olanda. Irigațiile lui Daea au fost ridiculizate, că erau cormoranii mai importanți pentru tefelei. Oile lui Daea au fost acuzate că nu respectă drepturile omului și că nu e bine să fie comercializate. Lasă, să vîndă Olanda oi, noi doar să culegem căpșunile și să ștergem occidentalii la curul ăla al lor mare și gras și bogat. Magazinele alimentare autohtone au fost desființate imediat cum au venit dragii de liberali la putere.

Pe scurt: România nu trebuie să stea pe picioarele ei. Trebuie să fie slugă la alții. Un soi de gubernie bicisnică, un amărît de județ Vaslui al Imperiului, al șefilor noștri Olanda și Germania și Franța", a scris Mirel Palada pe Facebook.

Palada: "Doar sparangheloșii noștri sunt buni"

"Doar sparangheloșii noștri sînt buni, să spetească pe cîmpurile bavareze, tratați ca niște vite, înghesuiți ca sclavii și fără voie să plece de la locul productiv, că pe domnii noștri stăpîni îi doare spatele și nu se pot îndoi de șale. În rest, România să nu care cumva să îndrăznească să scoată capul. Acuma, vai Doamne, s-a trezit coana Europa că a fost violată de China și că nu mai are autonomie economică.

Vai Doamne, ce ne-au penetrat! Vai, Angelo, ce ne doare la autonomia noastră de stăpîni în primejdie! Toată industria medicală europeană e dependentă de China. Săriți! Ne mănîncă! Trebuie să facem fabrici în Europa! Deutchland Deutchland uber înainte de toate!

Pe bune? Nu vă e rușine, nemernicilor? Unde sînt înaltele principii de piață liberă și de concurență și deschidere? Acuma, că v-a ajuns focul la cur și vouă, stăpînilor, gata nu mai e bună libertatea economică. Dintr-o dată, v-ați apucat să chelălăiți: trăiască protecționismul. Acuma v-ați trezit toți că aveți sînge de Dragnea și de Daea în voi", transmite sociologul Mirel Palada.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel