Pacquiao - Mayweather. Contre pe Twitter. Se pregătește revanșa?

Contrele pe reţelele de socializare dintre pugilistul filipinez Manny Pacquiao şi americanul Floyd Mayweather, retras oficial din activitate, au realimentat miercuri zvonurile legate de un nou meci între cele două vedete ale boxului.

Pe Twitter, Mayweather (42 ani) i-a reproşat lui Pacquiao (40 ani) că îi foloseşte "marca" pentru a-şi menţine prezenţa în sport. "Mi se pare ironic că de fiecare dată când numele lui Pacquiao este menţionat în presă, numele meu este întotdeauna asociat", a explicat fostul campion mondial al categoriilor welter şi super-welter.

"Întreaga moştenire şi carieră a acestui om au fost construite graţie asocierii cu numele meu", a asigurat Mayweather.

"Pacman", ales senator în Filipine în mai 2016 şi menţionat ca un posibil candidat la succesiunea preşedintelui filipinez contestat Rodrigo Duterte în 2022, i-a răspuns lansându-i provocarea de a accepta o revanşă. Singura lor confruntare, câştigată de american la puncte, a oferit un spectacol decepţionant în luna mai 2015 la Las Vegas, dar le-a umplut buzunarele cu câteva zeci de milioane de dolari.

Boxerul filipinez a devenit noul rege al categoriei WBA la categoria welter, după ce l-a învins pe campionul en titre, Keith Thurman, cu o decizie partajată, după meciul disputat sâmbăta trecută la Las Vegas. Doi arbitri judecători l-au dat învingător pe filipinez (115-112), iar al treilea l-a văzut învingător pe american (114-113). Pacquiao a devenit la 40 ani şi 7 luni cel mai vârstnic campion mondial din istoria categoriei welter.

La 24 de ani după prima sa luptă, Pacquiao a semnat a 62-a sa victorie din palmaresul care mai cuprinde şapte înfrângeri şi două egaluri. Pac Man este singurul boxer din lume care a deţinut centura mondială la opt categorii diferite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel