OUG complet de judecată. Toader, mesaj de îngrijorare pentru cei achitați

Denisa Zamfir / 21 ian 2019 / 08:59 Salveaza PDF Comentarii
Tudorel Toader
Descriere foto: Tudorel Toader

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a transmis un mesaj de îngrijorare pentru toți cei care au fost achitați în cazurile pronunțate de către completele de 5 contituite nelegal.

Tudorel Toader afirmă că OUG privind completele nelegal constituite se aplică nu numai pentru cei care au fost condamnați în cazurile pronunțate de către completele de 5 judecători constituite nelegal vor fi reluate procesele de judecată, ci chiar și pentru cei care au fost achitați, mai exact pentru toți care au fost judecați, indiferent că au fost condamnați sau achitați.

''Un lucru pe care nu prea l-ați subliniat, eu m-am referit la toate cauzele pronunțate de către complete nelegal constituite și nu doar la cauzele în care cei judecați au fost condamnați, toate! Condamnați sau achitați, procesele vor trebui să urmeze același regim. O anumită stare de așteptare pot avea cei condamnați, dar, în opinia mea, trebuie să fie preocupați și cei care au fost achitați de către complete nelegal constituite. În cazul acesta, va face contestația cel care l-a trimis în judecată.'', a spus Tudorel Toader, aflat la Ministerul Justiției.

Vezi și: Tudorel Toader, mesaj crucial - LIVE


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25