OUG complet de judecată. Toader, mesaj de îngrijorare pentru cei achitați

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a transmis un mesaj de îngrijorare pentru toți cei care au fost achitați în cazurile pronunțate de către completele de 5 contituite nelegal.

Tudorel Toader afirmă că OUG privind completele nelegal constituite se aplică nu numai pentru cei care au fost condamnați în cazurile pronunțate de către completele de 5 judecători constituite nelegal vor fi reluate procesele de judecată, ci chiar și pentru cei care au fost achitați, mai exact pentru toți care au fost judecați, indiferent că au fost condamnați sau achitați.

Un lucru pe care nu prea l-ați subliniat, eu m-am referit la toate cauzele pronunțate de către complete nelegal constituite și nu doar la cauzele în care cei judecați au fost condamnați, toate! Condamnați sau achitați, procesele vor trebui să urmeze același regim. O anumită stare de așteptare pot avea cei condamnați, dar, în opinia mea, trebuie să fie preocupați și cei care au fost achitați de către complete nelegal constituite. În cazul acesta, va face contestația cel care l-a trimis în judecată., a spus Tudorel Toader, aflat la Ministerul Justiției.

Vezi și: Tudorel Toader, mesaj crucial - LIVE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel