Legea Bugetului. Orban, anunță când va fi gata: Folosim toate procedurile constituționale

Ludovic Orban a făcut mai multe precizări referitoare la Legea bugetului și la Legea Asigurărilor Sociale, în ședința de Gvern de marți.

Ludovic Orban a făcut precizări înainte de ședința de Guvern:

”Trebuie să finalizăm cât mai repede elaborarea Legii bugetului de stat și proiectul Legii bugetului Asigurărilor Sociale de Stat. Obiectivul nostru este acela de a reuși adoptarea acestor două proiecte fundamentale pentru societatea românească până la sfârșitul anului”, a spus Ludovic Orban în debutul ședinței de Guvern, de marți.

”Trebuie să schimbăm stilul pe care l-au practicat guvernele anterioare, în care din rațiuni doar de ei cunoscute și cu încălcarea flagrantă a Legii Finanțelor Publice, încălcarea flagrantă a intereselor fundamentale ale tuturor românilor de a ști foarte clar care este bugetul pe anul viitor, legile acestea au tot fost amânate. Noi trebuie să folosim toate procedurile constituționale și legale pe care le avem la dispoziție pentru a ne asigura că bugetul va fi adoptat până la final de an, astfel încât orice firmă să-și poată face un plan de afaceri, autoritățile locale să știe pe ce bani se bizuie, să știe să-și adopte bugetele locale în termen cât mai scurt”, a mai declarat premierul României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel