Olguța Vasilescu, replică pentru Iohannis: Sunt chiar mai calificată

Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

Olguța Vasilescu a vorbit despre numirea sa la Dezvoltare după ce Iohannis a respins prima propunere iar premierul a făcut aceleași propuneri.

Olguța Vasilescu a precizat că Iohannis nu avea niciun motiv pentru a o respinge.

„Se știa tot dinainte având în vedere că deja fusesem numită prin decret prezidențial de trei ori în doi ani. Nu s-a schimbat nimic, sunt exact aceeași iar domnia sa va trebui să țină cont de decizia CCR care spune că poți refuza o singură dată un ministru.

Nu e nicio diferență față de luna noiembrie, ultima oară când eram ministru”, a precizat Olguța Vasilesecu care a adăugat ironic că a trimis și buletinul și cazierul, având în vedere că președintele a invocat un articol privind cetățenia.

„Am fost primar ca și domnia sa, fix aceeași pregătire, pâna la un punct, am și câteva mandate de parlamentar și ministru. Sunt chiar ceva mai calificată decât domnul președinte Iohannis”.

Întrebată ce se va întâmpla dacă Iohannis va refuza, aceasta a spus: „De data aceasta vom merge la CCR și va constata Curtea acest lucru. Doamna premier care dorește să fie amabilă și cât se poate de maleabilă mai ales că suntem în anul Președintiei UE, a dorit să mai facă încă o încercare”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel