Olguța Vasilescu, către Cîțu: Chiparosule, de ce nu le-ai spus?

Lia Olguța Vasilescu a reacționat pe Facebook, după ce Florin Cîțu, vicepreședintele PNL, a spus că s-a întâlnit cu investitori străini și urmează zile grele pentru România.

"Aţi înţeles? Investitorii cu care s-a întâlnit viitorul ministru de Finanţe din partea PNL, Florian Cîțu, vor cere ei ca României să i se aplice dobânzi mai mari la împrumuturi, fiindcă PSD a avut curaj să vină cu legile salarizării şi pensiilor, doua legi fundamentale, de creştere a veniturilor romanilor. Cîțule, chiparosule, de ce nu le-ai spus că România nu poate scădea la categoria Junk când are creştere economică mult peste media europeană şi când, în trei ani de guvernare PSD, datoria publică a SCĂZUT de la 37 la sută la 35 la sută?

"România nu se îndatorează cum minţiţi voi"

De fapt, România nu se îndatorează pentru a plăti pensii şi salarii cum minţiţi voi, ca dovadă că România plăteşte din datoria publică şi o scade de vreo trei ani, ci pentru a plăti cele 20 miliarde euro luate de guvernarea PDL, actual PNL, de la FMI în 2010, când nu a împrumutat bani pentru pensii sau salarii, că pe acelea le-a scăzut, ci pentru a "învesti" în terenuri de fotbal în pantă şi în telegondole care nu duc nicăieri. De ce nu vă gândiţi decât să faceţi rău României şi să daţi cu pietre?", a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel