Urmărește emisiunea live


Olguţa Vasilescu, primul mesaj după aflarea rezultatului votului: Nu mai repet această greşeală!

Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

Olguţa Vasilescu a transmis un prim mesaj după aflarea rezultatelor sondajelor de tip exit-poll pentru Craiova dar şi pentru celelalte mari oraşe ale României. 

Olguţa Vasilescu a vorbit atât despre rezultatul pe care l-a obţinut la Craiova, dar şi despre ceea ce s-a întâmplat în ţară cu candidaţii PSD.

"Nu aş spune că suntem înfrânţi (n.r. - cei de la PSD) pentru că noi am reuşit să recâştigăm Craiova după ce ultimele două dăţi, atât la europarlamentare cât şi la prezidenţiale am pierdut. De data aceasta suntem pe primul loc şi la Consiliul Local şi la Consiliul Judeţean şi la primar, şi la preşedintele Consiliului Judeţean. Colegul meu, Cosmin Vasile, este deja cu mandatul în buzunar", a declarat Olguţa Vasilescu.

Întrebată despre situaţia de la Bucureşti, Olguţa Vasilescu a spus: 

"Cred că o să trebuiască să îl punem pe domnul Dâncu să ne vorbească de ce a pierdut PSD-ul. Pentru mine era previzibil să pierd câteva procente la Craiova pentru că mi s-a reproşat foarte mult în această campanie electorală faptul că în 2016, după ce am câştigat alegerile cu 60%, am preferat să plec în Parlament. Este adevărat că, între timp, am reuşit să câştigăm pentru Craiova drumul expres Piteşti-Craiova, ca să nu vorbesc despre realizările mele de ministru. Dar a contat foarte mult pentru alegători şi această greşeală nu am de gând să o mai repet. În următorii patru ani voi rămâne primarul Craiovei", a declarat Olguţa Vasilescu în direct la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel