Olguța Vasilescu: ”Baubau de la Muncă minte cum respiră” Nouă scenă

Lia Olguţa Vasilescu a criticat-o din nou pe Violeta Alexandru şi a acuzat-o că minte. Ministrul Muncii a intrat în direct la Digi 24 pentru a se plânge de faptul că poştaşii fac propagandă electorală pentru PSD. 

"Baubau de la Muncă minte cum respiră!!! A intrat la Digi să se plângă cum fac poștașii propagandă PSD și distribuie pliante electorale pentru PSD. Ghinionul ei este că în studio era fostul ministru al Sănătății Bodog care i-a spus că atât directorul cât și liderul de sindicat de la Poștă din Bihor, din județul unde este parlamentar, sunt PNL!!!!

De asemenea, i-a transmis și că atât PNL, cât și USR au transmis pliante electorale prin poștă, la diferite cicluri electoarale! E obligația Poștei să le distribuie, din moment ce există contract! Poștă nu poate refuză o scrisoare a cuiva către altcineva! Bineînțeles că nu a stat să dea un răspuns la aceste argumente, că era într-o ședința importantă! Prelipceanu a intervenit impacientat: "Păziți-va bătrânii!"", a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel