Oficiali guvernamentali români, interdicție de călătorie în SUA

Un diplomat american a declarat, răspunzând unei întrebări, că oficiali guvernamentali din România au interdicție de a intra în SUA. 

Există oficiali și foști oficiali guvernamentali din România și Bulgaria care nu au permisiunea să călătorească în Statele Unite ale Americii din cauza corupției, temeiul legal fiind diferit decât în cazul funcționarilor maghiari, a precizat, Hoyt Brian Yee, la audierea de marti din subcomisia pentru afaceri europene și Eurasia din cadrul comisiei de afaceri externe a Camerei Reprezentantilor, potrivit maszol.ro

Răspunsul lui Hoyt Brian Yee a venit după ce Dana Rohrabakherner, președinte republican al sudcomisiei, l-a întrebat dacă nu aplică Ungariei un standard diferit în comparație cu România și Bulgaria. 

Diplomatul american a negat și nu a dat informații despre identitatea oficialilor românia și bulgari care au interdicție de a intra în SUA. 

Șefa Fiscului din Ungaria Ildiko Vida a recunoscut că se află pe lista celor șase responsabili de la Budapesta care au interdicție de a intra în SUA, după acuzații de corupție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel