O minune a făcut ca tânărul izbit de buzoianca în depresie să trăiască. ”Tupeu fără margini!” IMAGINI ȘOCANTE

Anda V., șoferița de 32 de ani cercetată pentru tentativă de omor, după ce a lovit un polițist aflat pe motocicletă și l-a proiectat într-un taxi, venise într-o vizită la Buzău, la o verișoară cu care păstra legătura. Apropiații spun că suferea de depresie.

Anda V. a fost reţinută şi este acuzată de săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Filmul evenimentelor

Tânăra de 32 de ani se afla într-un Fiat roşu, la care avea probleme la sistemul de iluminare. Polițistul i-a facut semn să oprească la intersecția bulevardului Unirii cu Nicolae Bălcescu și, pentru că a refuzat, a plecat după ea cu semnalele acustice și luminoase pornite, conform Observator.

A trecut pe roșu și și-a continuat drumul. Când a văzut că agentul o prinde din urmă, a intrat cu maşina în motocicleta acestuia care a ricoşat într-un taxi şi a explodat.

Doar o minune a făcut ca poliţistul să scape cu viaţă din impact.

În imaginile suprinse de camerele de supraveghere se vede cum motocicleta se izbeşte de un taxi care circulă din sens opus şi explodează la impact.

Sindicatul Europol a transmis: ”A încercat să-l omoare pe polițistul care o urmărea! Tupeu fără margini al unei femei de 32 ani care se afla la volanul unui autoturism pe care îl conducea pe străzile din Buzău.

După ce un polițist rutier pe motocicletă a efectuat semnalul regulamentar de oprire, femeia a încercat să scape lovindu-i motocicleta care a fost proiectată într-un taxi care circula de pe sensul opus.

Se poate observa cum femeia pierde pentru scurt timp controlul volanului dar redresează autorurismul și se deplasează în viteză crezând ca a scăpat după ce vede motocicleta în flăcări.

Adrian nu se pierde cu firea, îndepărtează curioșii din jurul focului și își anunță colegii despre caracteristicile autoturismului.

La scurt timp după mobilizarea echipajelor din teren, femeia este identificată într-o benzinărie, unde probabil se ascundea. Aceasta a fost reținută și este acuzată în acest moment de săvârșirea infracțiunii de "tentativă de omor" și "părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției".

Îi transmitem sincere felicitări colegului nostru, agent principal de poliție Adrian Popa, pentru modul de intervenție și perseverența de care a dat dovadă și ne bucurăm nespus pentru faptul că nu a suferit vătămări grave”.

”O minune a facut ca Adrian, polițistul rutier să nu fie lovit de taximetrist, scăpând astfel cu viață. Mulțumim pe această cale cetățenilor care au intervenit pentru a-l ajuta și pentru a limita efectele incendiului!”, a mai transmis sindicatul Europol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel