O minoră și doi adulți, răniți într-un incendiu în timp ce dormeau

Incendiu casă. Foto: ISU Cluj
Incendiu casă. Foto: ISU Cluj

Trei persoane printre care și o minoră au fost salvate dintr-o casă cuprinsă de flăcări. O vecină a intrat în locuință să-i trezească, dar a fost afectată și ea de incendiu. 

O fată de 15 ani şi doi adulţi din Ocna Dej au fost surprinşi, în timp ce dormeau, de flăcările care au cuprins casa în care locuiau. Fata a suferit arsuri de gradul III, scrie Agerpres. 

"Două autospeciale pentru stins incendii, un echipaj SMURD şi unul SAJ au fost alertate în jurul orei 15.30 pentru a stinge flăcările care au cuprins o casă de locuit, situată pe strada Piţigoilor din Ocna Dej. Până la sosirea pompierilor localnicii au reuşit să evacueze din casa aflată în flăcări doi adulţi şi o fată de circa 15 ani, care suferiseră arsuri şi care se pare că dormeau în timpul care s-a produs incendiul. (...) Echipajele SMURD transportă la spital fata de 15 ani care se pare că a suferit arsuri de gradul III la nivelul mâinilor şi picioarelor şi un bărbat care suferit arsuri la nivelul capului", informează ISU Cluj.

O femeie a intrat să-i salveze

O femeie care a intrat în casă a fost şi ea afectată.

"Echipajele de prim ajutor le acordă îngrijiri medicale celor trei, care sunt conştienţi şi cooperanţi şi cu grade diferite de arsuri, precum şi încă unei femei care a intrat în casă şi i-a găsit dormind pe cei trei. (...) Echipajul SAJ transportă la spital două femei, care, se pare, sunt cu afecţiuni uşoare", se mai arată în informarea ISU.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel