O femeie, mamă a 17 copii, a absolvit liceul la 91 de ani / VIDEO

Imagine de congerdesign de la Pixabay
Imagine de congerdesign de la Pixabay

O femeie din Utah, mamă a 17 copii, a absolvit liceul la 91 de ani și acum așteaptă să meargă la bal. 

Barbara Stanley, o femeie din Utah, mamă a 17 copii, și-a dorit dintotdeauna să fie profesoară de educație fizică, dar pentru că a crescut în timpul Marii Depresiuni economice, și-a lăsat visul în așteptare. Femeia și-a ajutat surorile mai mari la creșterea copiilor și, ulterior, la începutul anilor 20, s-a căsătorit. 

În continuare, ea a devenit mama a opt băieți și nouă fete. Dat fiind faptul că s-a ocupat de creșterea copiilor, femeia nu a reușit să obțină la timp diploma de liceu. 

Nepoata ei însă, Sheri McFarland, a ajutat-o. A contactat conducerea liceului la care Barbara Stanley a învățat și s-a interesat dacă este ceva de făcut în acest sens.

Directorul liceului, Jared Wright, i-a venit în ajutor, fiind impresionat de povestea Barbarei Stanley. În cele din urmă, femeia de 91 de ani a primit diploma de absolvire, însoțită de o tocă și robă.

Jared Wright a declarat pentru Fox 13 Now că: 'Circumstanțele în care se afla și motivul pentru care a trebuit să părăsească școala au fost extraordinare'. De asemenea, el a explicat că mulți studenți au renunțat la studii, pe perioada războaielor mondiale.

Barbara Stanley, entuziasmată, a spus: 'Doamne, Dumnezeule! Este minunat! Acum mă puteți duce și la bal? Pentru că n-am fost niciodată la unul.'

Cazuri similare

Povestea Irinei, femeia care a dat BAC-ul și s-a înscris la facultate, după 17 ani de agresiuni conjugale

După 17 ani de agresiune conjugale, Irina a dat BAC-ul și s-a înscris la facultate, luându-i astfel viața de la capăt. Povestea ei arată că SE POATE, indiferent de vârstă și trecut. 

Irina, în vârstă de 44 de ani, este un exemplu de putere pentru toate victimele violenței domestice. Și-a înfruntat agresorul după 17 ani de suferință, a dat BAC-ul și s-a înscris la facultate. 

În prezent, Irina este studentă în anul II, în cadrul Universității din Pitești, la Facultatea de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie. După licență, Irina vrea să urmeze un program de master și să lucreze în domeniu. 

Irina s-a căsătorit cu bărbatul pe care îl iubea și, după câțiva ani, el a dat în patima alcoolului. Așa au început agresiunile pe care Irina le-a suportat vreme de 17 ani. Pe primii doi copii i-a pierdut la naștere. Acum, este mama unui băiat sănătos, de 15 ani. 

Nici el n-a scăpat de agresivitatea tatălui, deși femeia l-a ferit cât a putut. Când a ales să caute alinare la părinți, s-a lovit de prejudecăți. 

În cei 17 ani, nu a fost lăsată să meargă la serviciu și soțul ei nu voia să lucreze. Ea lucra însă, pentru ajutorul social: săpa șanțuri cot la cot cu bărbații, scrie gazetadambovitei.ro. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel