Nu mă atinge-mă. Dan Negru: Opinia mea a stârnit furie

Dan Negru este uimit de furtuna stârnită de postarea lui referitoare la filmul românesc care a câștigat ursul de aur în acest an. 

Dan Negru a criticat dur filmul românesc care a câștigat marele premiu la Berlin, iar apoi el a fost amplu contestat după opinia pe care a expus-o public. 

"Văd ca opinia mea despre un film a stârnit o furtuna cu mii de articole, comentarii, păreri, discuții, replici. PRO sau CONTRA. Ce ma uimește e ca sunt mai multe cronici despre părerea lu’ Negru despre film decat cronici despre filmul însuși. N-ar trebui sa fie invers?" se întreabă Dan Negru. 

Prima postare 

Iată postarea care a dus la furtuna de critici:

„Bagati-va “Ursul de aur” in fund ! Daca as posta aici imagini din film, FB mi-ar dezactiva contul. O femeie incearca sa-si vindece frigiditatea platind un barbat sa se m* rbeze in fata ei. Si ala sta si se m*beaza. Iaca filmu’. Stiu,nu inteleg eu m*barea ca arta.Dar toti “Ursii de Aur” fac sali goale de cinema,filme ieftine cu c*ve si injuraturi vandute fraierilor drept arta. Pe piata libera sunt falimentare,n-au public. Bagati-va “Ursii” in fund!” a scris Dan Negru  pe contul său de socializare la câteva ore după decernarea premiului la Berlin. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel