Nottara, gest impresionant pentru spectatorii care au sprijinit teatrul

Teatrul Nottara, susţinut de Primăria Bucureşti şi Consiliul General Bucureşti, organizează, cu sprijinul UNITER, cea de-a IV-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru - FEST(IN) pe Bulevard. Evenimentul se va desfăşura în Bucureşti, în două etape: între 10 şi 22 octombrie, respectiv, în zilele de 23 şi 24 noiembrie (Secţiunea Multi Art EXIT).

În semn de mulţumire pentru spectatorii care au sprijinit Teatrul Nottara în cele 7 luni de „exil instituţia a pregătit o ofertă specială pentru spectacolele* din festival, valabilă până la 31 iulie: biletele de la categoria de preţ 47,56 lei vor fi cumpărate online la tariful de 29,16 lei, exlusiv pe site-ul Teatrului Nottara.

Cele patru secţiuni principale ale manifestării sunt deja consacrate:

Secțiunea Bulevardul Comediei.

Din respect pentru preferinţele publicului bucureștean, Teatrul Nottara încearcă, din răsputeri, să reabiliteze comedia bulevardieră, ca specie onorabilă a genului dramatic. Fireşte, cu condiţia unor producţii de calitate. Secțiunea din acest an va cuprinde spectacole cu mare succes de public, semnate de creatori aşezaţi sub semnul excelenţei.

Secţiunea Competitivă I - Crize de familie

[citeste si]

"Propunem spectatorilor producții cu o tematică extrasă din realitățile cotidiene, dorind, astfel, să răspundem intereselor unor largi categorii de public", transmite Nottara.

Secțiunea Competitivă II - NETA

Secţiunea va cuprinde spectacole ale unor teatre din rețeaua de festivaluri NETA (New European Theatre Action): România (Teatrul Nottara este membru NETA din 2015), Kosovo, Bulgaria, Serbia, Croația. Secțiunea Premiere în FEST(IN). Teatrul Nottara va prezenta cele mai recente producții ale sale.

Din 2015, în festival a fost inclusă secțiunea In memoriam, dedicată unor mari artiști, dispăruţi dintre noi. În cadrul aceastei ediții, aducem omagiul nostru actorilor: Emil Hossu, George Alexandru, Ştefan Radof şi Corneliu-Dan Borcia.

Secțiunea Multi Art EXIT, festival de teatru pentru persoane private de libertate ajuns la cea de-a VIII-a ediție, se va desfășura în zilele de 23 și 24 noiembrie.

Este un eveniment unic în Europa, în care deţinuţii primesc un rol, la propriu, cu totul inedit în contextul destinului lor. Se încearcă astfel generarea unei atitudini de reconsiderare a relației penitenciarului cu societatea, din perspectiva procesului de reintegrare socială a celor privaţi de libertate. În formula completă, FEST(IN) pe Bulevard mai cuprinde colocvii, spectacole-lectură (dedicate, în această ediţie, dramaturgiei maghiare contemporane), evenimente stradale, lansări de carte de teatru, vernisajul unei expoziții de fotografie. Programul complet al festivalului poate fi consultat pe www.nottara.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel