Noi remanieri în Guvern. Viorica Dăncilă: S-ar putea să mai fac și alte modificări

Dăncilă
Dăncilă

În cadrul unei conferințe de presă, premierul Viorica Dăncilă a vorbit, printre altele, și despre alte posibile remanieri în Guvern. Anunțul vine după ce premierul a făcut mai multe schibări în urma CExN-ului de astăzi. 

Viorica Dăncilă a fost întrebată de jurnaliști, în cadrul unei conferințe de presă, dacă va mai face și alte remanieri în Guvern sau dacă se oprește aici. Premierul a răspuns:

”Nu. (n.r nu se oprește la această remaniere). S-ar putea să mai fac și alte modificări acolo unde lucrurile nu vor merge bine. Desigur că va trebui să remaniez și să aduc alte persoane care vor face performanță. Nu am un orizont de timp pentru că dacă sunt miniștri care nu își țin promisiunile făcute sau nu își respectă programul de guvernare atunci este normal să iau decizii imediate și să nu aștept mai mult timp pentru că așa am stabilit public”, a precizat Viorica Dăncilă. 

Astăzi s-a decis în CExN PSD cine ar trebui să conducă Ministerul Justiției, al Educației și cel de Interne, dar și cine ar trebui să preia două funcții de vicepremier.

VEZI ȘI: CExN PSD. LISTA schimbărilor din Guvernul Dăncilă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel