EXCLUSIV  Nicușor Dan, dublu standard. Robert Negoiță: Surpriză foarte NEPLĂCUTĂ!

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Robert Negoiță a vorbit despre un proiect important pentru care a luptat, scoțând la iveală dublul standard aplicat de unii politicieni.

„Cel mai urât aspect pentru un om în general, și pentru un om politic care se dorește lider, este dublul standard. Noi acum construim un complex acvatic în parcul pe care l-am smuls din ghearele mafiei imobiliare, mă refer la Parcul Pantelimon, câștigat definitiv și irevocabil. Într-un parc de 400.000 de mp, am construit pe 3.000 mp un complex acvatic. Ce scandal au făcut oamenii ăștia care se luptă pentru parcuri, în situația în care noi facem o clădire cu destinație publică. Elevii din Sectorul 3 vor merge să înoate. Apa înseamnă viață, sănătate!”, a spus Robert Negoiță, candidat al Alianţei Pro Bucureşti 2020 pentru un nou mandat în Sectorul 3.

„Luptau, că nu se poate, că trebuie oprit proiectul, că nu poți să face așa ceva în parc”, a subliniat acesta.

„Să înțeleg că nu poți face ceva cu destinație publică, pentru copii, pentru comunitate, dar, dacă vrei să faci o casă pentru un interlop, aici da, trebuie apărați oamenii. Acest dublu standard descalifică pe oricine! Ar trebui să fie trimiși acasă! Ori te lupți pentru niște principii pe care ți le asumi, ori asumă-ți că lupți pentru alte interese. Spune public, adevărul iese la iveală până la urmă. Este foarte trist că avem o astfel de alternativă. E o surpriză foarte neplăcută!”, a conchis Robert Negoiță.

Robert Negoiţă, interviu la DC News în ultima zi de campanie electorală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel