Nicușor Dan „a uitat” ceva important în timpul discursului de la sediul de campanie!

AGERPRES
AGERPRES

Potrivit primelor estimări, Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL-USR-PLUS, este noul primar general al Capitalei. În discursul pe care acesta l-a susținut imediat după afișarea previziunilor, Dan a mulțumit cu întârziere reprezentanților Partidului Național Liberal pentru ajutorul primit în campania electorală

Nicușor Dan s-a aflat alături de echipa sa de campanie în primele minute de la anunțarea rezultatelor exit-poll-urilor, de acolo de unde a ținut primul discurs despre viitorul său mandat în cea mai înaltă funcție administrativă a Capitalei. Atunci când a venit momentul să mulțumească partenerilor de alianță, Dan „a uitat” de colegii din PNL, grăbindu-se să-i nominalizeze pe cei din USR-PLUS.

După un timp, candidatul celor trei formațiuni politice de dreapta a amintit și sprijinul pe care l-a primit din partea partidului lui Ludovic Orban. Pentru a-și repara gafa, Nicușor Dan a plecat direct către sediul PNL, acolo unde a susținut un al doilea discurs după anunțarea rezultatelor, candidatul încheind turul de forță cu o prezență la sediul USR-PLUS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel