Neymar promite că o va apăra "din toate puterile" pe PSG

PSG
PSG

Atacantul brazilian Neymar, ce va juca joi meciul cu numărul 100 în tricoul Braziliei, împotriva Senegalului, la Singapore, a promis miercuri că o va apăra "din toate puterile" pe PSG, deşi nu a reuşit să se întoarcă la FC Barcelona în ultima perioadă de transferuri.

"Sunt fericit la naţională dar şi la echipa mea de club. Toată lumea ştie ce s-a întâmplat în ultimul mercato, dorinţa mea să plec, dar astăzi sunt fericit şi mă simt bine la echipa mea de club", a spus fotbalistul de 27 de ani. "Sezonul a început bine pentru mine. Îmi voi apăra clubul din toate puterile. Voi da totul ca să putem reuşi lucruri mari", a adăugat el, scrie AFP preluat de Agerpres.

Atacantul a apărut surprinzător la conferinţa de presă pentru a primi în faţa ziariştilor un tricou special, cu numărul 100, din partea lui Bebeto, legendarul atacant campion mondial în 1994.

"Sunt bucuros să ating această cifră (de 100 de selecţii). Bilanţul este pozitiv, chiar dacă viaţa unui fotbalist nu e făcută doar din victorii. Sunt şi multe dezamăgiri, înfrângeri, greşim", a recunoscut vedeta braziliană. Neymar are 61 de goluri în 99 de meciuri pentru Selecao, fiind al patrulea marcator din istoria echipei naţionale, după Pele, Ronaldo şi Zico.

Câştigător al Cupei Confederaţiilor în 2013 şi al aurului olimpic la Rio de Janeiro în 2016, Neymar a avut şi multe deziluzii, mai ales la Cupa Mondială.

În 2014, în Brazilia, o accidentare la spate în meciul din sferturi cu Columbia l-a împiedicat să fie pe teren în dezastrul istoric din semifinale, 1-7 cu Germania. În 2018, în Rusia, atacantul de-abia revenise după o accidentare şi a fost mereu ironizat pentru simulările sale din timpul competiţiei pe care Selecao a părăsit-o încă din sferturi (1-2 cu Belgia).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel