Neymar, audiat de Poliţie

Neymar jr. foto: @PSG - FB
Neymar jr. foto: @PSG - FB

Starul brazilian Neymar, atacantul echipei de fotbal Paris Saint-Germain, a fost audiat marţi de poliţia judiciară franceză în cazul legat de lovirea unui suporter al formaţiei Rennes, în luna aprilie, informează presa din Hexagon. 

Fotbalistul a sosit cu o uşoară întârziere la antrenamentul lui PSG, care se pregăteşte în vederea partidei de campionat cu Reims. Audierea fotbalistului sud-american fusese programată cu mult timp în urmă. Incidentul respectiv s-a produs la finele lunii aprilie, cu ocazia finalei Cupei Franţei, pierdută de PSG la loviturile de departajare.

În momentul în care a primit medalia sa de finalist, Neymar a avut o altercaţie cu unul dintre suporterii lui Rennes, căruia i-a aplicat o palmă peste faţă. La începutul lunii august, fanul respectiv a decis să depună plângere împotriva atacantului lui PSG. Internaţionalul brazilian a primit o suspendare de trei meciuri în urma incidentului respectiv, ratând finalul de sezon cu PSG, precum şi Supercupa Franţei, disputată în China.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel