Neymar, audiat de poliţie. Zeci de persoane l-au așteptat la comisariat

Neymar s-a prezentat, joi, la poliţie pentru a da o declaraţie şi pentru a răspunde acuzaţiilor de viol ale conaţionalei sale Najila Trindade.

Fotbalistul brazilian Neymar s-a prezentat, joi, la Comisariatul de poliţie din Sao Paulo pentru a da o declaraţie şi pentru a răspunde acuzaţiilor de viol ale conaţionalei sale Najila Trindade, relatează AFP. Jucătorul echipei Paris Saint-Germain a venit cu o maşină particulară şi a intrat în comisariat în cârje, din cauza accidentării la glezna dreaptă care l-a constrâns să declare forfait pentru Copa America. Aproximativ 50 de persoane s-au adunat în faţa edificiului în speranţa de a-l zări pe starul brazilian, protejat însă de un important dispozitiv de securitate.

Neymar a trebuit să prezinte propria sa versiunea asupra faptelor în presupusul caz de viol asupra manechinului Najila Trindade, 26 de ani, care îl acuză că a agresat-o sexual într-un hotel din Paris luna trecută. Aceasta din urmă a fost audiată la Sao Paulo pe 7 iunie, părăsind comisariatul după 6 ore de declaraţii. La rândul său, jucătorul a fost audiat într-o primă fază de poliţie la începutul acestei luni la Rio, prezentându-se la comisariatul de Represiune a crimelor informatice, pentru că a difuzat mesajele schimbate cu reclamanta pe Instagram, pentru a se apăra.

Totodată, poliţia braziliană a anunţat, joi, că a depus o plângere pentru defăimare împotriva tinerei Najila Trinidade, după ce aceasta a insinuat că organele de anchetă sunt corupte. Această afacere a declanşat o furtună mediatică în Brazilia. Primii avocaţi ai tinerei Najila Trindade au renunţat la acest caz, explicând că ea a evocat iniţial o agresiune, nu un viol. Ulterior, aceasta le-ar fi oferit versiuni contradictorii anchetatorilor, între două crize de nervi, potrivit unor media braziliene. Neymar, ce riscă o pedeapsă cu închisoarea, dezminte aceste acuzaţii, iar două treimi dintre brazilienii chestionaţi cu ocazia unui sondaj cred în nevinovăţia sa. El a declarat forfait pentru Copa America după ce a suferit o accidentare la glezna dreaptă, din cauza căreia va fi imobilizat cel puţin patru săptămâni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel