Neymar, audiat de poliţie. Zeci de persoane l-au așteptat la comisariat

Descriere foto:

Neymar s-a prezentat, joi, la poliţie pentru a da o declaraţie şi pentru a răspunde acuzaţiilor de viol ale conaţionalei sale Najila Trindade.

Fotbalistul brazilian Neymar s-a prezentat, joi, la Comisariatul de poliţie din Sao Paulo pentru a da o declaraţie şi pentru a răspunde acuzaţiilor de viol ale conaţionalei sale Najila Trindade, relatează AFP. Jucătorul echipei Paris Saint-Germain a venit cu o maşină particulară şi a intrat în comisariat în cârje, din cauza accidentării la glezna dreaptă care l-a constrâns să declare forfait pentru Copa America. Aproximativ 50 de persoane s-au adunat în faţa edificiului în speranţa de a-l zări pe starul brazilian, protejat însă de un important dispozitiv de securitate.

Neymar a trebuit să prezinte propria sa versiunea asupra faptelor în presupusul caz de viol asupra manechinului Najila Trindade, 26 de ani, care îl acuză că a agresat-o sexual într-un hotel din Paris luna trecută. Aceasta din urmă a fost audiată la Sao Paulo pe 7 iunie, părăsind comisariatul după 6 ore de declaraţii. La rândul său, jucătorul a fost audiat într-o primă fază de poliţie la începutul acestei luni la Rio, prezentându-se la comisariatul de Represiune a crimelor informatice, pentru că a difuzat mesajele schimbate cu reclamanta pe Instagram, pentru a se apăra.

Totodată, poliţia braziliană a anunţat, joi, că a depus o plângere pentru defăimare împotriva tinerei Najila Trinidade, după ce aceasta a insinuat că organele de anchetă sunt corupte. Această afacere a declanşat o furtună mediatică în Brazilia. Primii avocaţi ai tinerei Najila Trindade au renunţat la acest caz, explicând că ea a evocat iniţial o agresiune, nu un viol. Ulterior, aceasta le-ar fi oferit versiuni contradictorii anchetatorilor, între două crize de nervi, potrivit unor media braziliene. Neymar, ce riscă o pedeapsă cu închisoarea, dezminte aceste acuzaţii, iar două treimi dintre brazilienii chestionaţi cu ocazia unui sondaj cred în nevinovăţia sa. El a declarat forfait pentru Copa America după ce a suferit o accidentare la glezna dreaptă, din cauza căreia va fi imobilizat cel puţin patru săptămâni.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27