Neymar ar putea pleca de la PSG. Controversă majoră

Starul brazilian Neymar spune că este recuperat aproape 100 la sută după accidentarea suferită la glezna dreaptă, pe 6 iunie, într-un amical cu Qatarul, menţionând că a jucat pentru câteva zeci de minute într-o partidă de fotbal în 5 în cadrul unui turneu organizat sâmbătă de fundaţia sa, scrie AFP.

Sunt refăcut aproape sută la sută, îmi este dor de antrenamente, a declarat atacantul lui PSG, evitând însă să facă referire la viitorul său la formaţia franceză.

"Ney" este aşteptat luni la Paris, la o săptămână după data stabilită de antrenorul lui PSG privind reluarea antrenamentelor. Această întârziere a amplificat zvonurile pe marginea unei posibile despărţiri a brazilianului de campioana Franţei.

Mai mult, sâmbătă seara atacantul a postat un scurt video pe contul său de Instagram în care la un moment dat apare pe fundal logo-ul clubului FC Barcelona. Pentru a spori şi mai mult misterul, în cele zece secunde filmate este redat şi un citat din Biblie: Nicio armă întoarsă împotriva ta nu te va lovi.

Vor fi luate primele măsuri 



Neymar va fi convocat săptămâna viitoare, la sosirea sa la Paris, de conducerea clubului francez de fotbal în vederea unei sancţiuni sau a anulării primei de etică pentru luna iulie, potrivit L'Equipe.

Neprezentarea atacantului internaţional brazilian la reunirea lotului de luni, 8 iulie, a stârnit nemulţumirea conducerii clubului parizian, însă tatăl său i-a luat imediat apărarea, declarând că echipa era la curent cu agenda lui Neymar, iar întoarcerea sa va avea loc, aşa cum era stabilit, pe data de 15 iulie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel