Neymar, accidentare. Indisponibil 6 săptămâni

Tatăl fotbalistului brazilian Neymar a pus capăt suspansului şi a precizat că atacantul, victima unei entorse la glezna dreaptă şi a unei fisuri osoase.

Neymar Jr va fi "indisponbil cel puţin şase săptămâni" şi va rata derby-ul pe care Paris Saint-Germain îl va susţine cu Real Madrid, pe 6 martie, în Liga Campionilor.

Într-un interviu acordat postului ESPN Brasil, Neymar senior, tatăl jucătorului a anunţat că acesta va fi absent "cel puţin şase săptămâni" şi, deci, indisponibil pentru returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor contra Realului (în tur 3-1 pentru madrileni), pe 6 martie.

"PSG ştie deja că nu va putea conta pe Neymar la următoarele meciuri, timp de şase săptămâni, întrucât tratamentul va dura până la opt săptămâni. Lucrurile sunt clare şi prea puţin contează dacă va fi operat sau nu", a adăugat tatăl şi în acelaşi timp consilierul jucătorului pentru postul brazilian, adăugând că Neymar va reveni la "finele lui aprilie".

Neymar a părăsit terenul pe targă


Neymar a părăsit terenul pe targă, duminică seara, în meciul de campionat cu Olympique Marseille (3-0). Starul lui PSG a suferit o entorsă la glezna dreaptă şi o fisură la cel de-al cincilea metatarsian, după cum a anunţat clubul parizian.

Accidentarea lui Neymar este o lovitură dură pentru Paris Saint-Germain, învinsă cu 3-1 de madrileni în meciul tur, disputat în capitala Spaniei. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel