Nereguli în secțiile de votare. S-ar fi încercat și fraudarea votului

Au fost înregistrate nereguli în mai multe secții de votare din țară.

În mai multe secții de votare din țară au fost descoperite o serie de nereguli. Unele se referă la procesul de votare, iar altele la acțiunilor candidaților, transmite RealitateaPlus.

De exemplu, în județul Bihor o femeie în vârstă de 31 de ani care se află pe lista de consilieri a sunat în această noapte după ce a găsit anvelopele autoturismului care aparține membrilor familiei, înțepate. Tot în județul Bihor, un alegător a introdus toate buletinele de vot în aceeași urnă. 

În Argeș au dispărut 800 de buletine de vot, iar în Hunedoara reprezentantul unui partid a acuzat că au fost distribuite materiale defăimătoare la adresa candidatului de partid. În acest caz a fost deschis un dosar penal, susține RealitateaPlus. Totodată, în Teleorman un candidat este acuzat că ar fi intrat în curțile oamenilor și le-a spus cum să voteze.

Un al incident s-a produs chiar în Capitală. O organizație de sector susține că se fraudează masiv votul încă de dimineață. Ei susțin că reprezentanții opoziției ar fi distribuit în secții mai multe buletine de vot pentru primarul general și primarul de sector către anumiți votanți. Această organizație ar urma să de pună o plângere penală împotriva a două partide politice pe care le acuză că au încercat să fraudeze votul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel