Nelu Tătaru, mărturii în LACRIMI: În sufletul meu știam că nu corespunde nimic din teritoriu cu ce aflam noi la minister

Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, a povestit cu lacrimi în ochi, că anul 2020 i-a răpit familia de lângă el.

Nelu Tătaru a vorbit despre experiența sa în calitate de ministru al Sănătății, despre care spune că nu a fost o încercare ușoară. La un moment dat, fostul ministru nu a putut să își ascundă lacrimile pentru că și-a amintit cum băiețelul său de 10 ani îl ruga să stea mai mult cu el acasă.

„Sunt din linia I, mai aveam actuali sau foști colegi parlamentari care-mi spuneau să rămân în minister. Cine nu a cunoscut linia I nu o va înțelege niciodată. Acolo îți este locul în situații de criză. Ce ar fi însemnat ca eu, ca ministru, să dau niște ordine, deși în sufletul meu știam că nu corespunde nimic din teritoriu cu ce aflam noi la minister. Era un moment în care mă gândeam la ai mei, la frații mei din corpul medical cum le era frică, fără medicamente și echipamente la început, strigându-și disperarea. L-am întrebat pe copilul meu de 10 ani ce să-i aducă moșul... a spus să i-l aducă pe tata, i-a îndeplinit și lui dorința, dar cred că a fost un an în care cred că a fost mândru de tatăl lui, deși durerea lui era mare”, a spus fostul ministru al Sănătății, transmite RealitateaPlus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel