Neculai Onțanu, candidat la Primăria Sectorului 2

Neculai Onțanu și-a lansat candidatura la Primăria Sectorului 2. 

”Candidez pentru că Sectorul 2 al Capitalei a fost lăsat în paragină. Merg pe stradă și mă roagă oamenii să mă întorc, pentru că actuala administrație și-a bătut joc de locuitorii Sectorului 2 al Capitalei. De la salubrizare, până la investiții, edilii actuali nu au făcut nimic. Când voi reveni la Primarie, primul lucru pe care il propun va fi anularea taxei de habitat, o aberație din punctul meu de vedere. Al doilea lucru va fi să propun continuarea proiectelor de infrastructură lăsate de mine și neterminate de actuala administrație. Pasaje rutiere, reabilitarea școliilor și continuarea anveloparii blocurilor”, a declarat Neculai Onțanu la lansarea candidaturii, conform unui comunicat de presă, citat de Mediafax. 

În opinia acestuia, salubrizarea, parcurile și străzile au fost lăsate în paragină de administrația Toader-Popescu, iar singură grijă a actualei conduceri au fost interesele politice.

”Din programul propus în campanie electorală nu au reușit să realizeze nici un procent de 10%. Astfel programul de reabiltari străzi al sec. 2 a demarat timid la sfârșitul anului 2019 cu 6 străzi, aflate în lucru. Sectorul 2 a ajuns să fie primul în România care a început să pună rânduri de bordure supraetajate pe trei rânduri. Este de neânchipuit cum își bat joc d banii încasați din taxe și impozite de la cetățeni. Dar existența lor la conducerea Primăriei nu va mai dura mult. Mai sunt doar 4 luni până la alegeri și timpul trece foarte repede”, a mai spus Neculai Onțanu la lansarea candidaturii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel