Nebunie la ALEGERI! Curg acuzațiile grave de FRAUDĂ la vot: Ștampile predate CU TUȘ pe ele. S-a votat deja?

Ștampilă de vot
Ștampilă de vot

Sunt acuzații grave pe scena politică. Într-o comună, ștampilele care trebuiau să fie folosite duminică la alegerile locale ar fi fost predate deja cu tuș pe ele, asta deși ștampilele sunt noi și nu ar fi trebuit, într-o situație normală, să fie folosite. Se lansează ipoteza conform căreia deja s-a pus ștampila pe buletine de votare. 

UPDATE: Vezi aici: Au DEMISIONAT! Scandal URIAȘ cu doar câteva ore înainte de VOT

”Ștampilele cu mențiunea votat, predate de Prefectura Vrancea la o secție de votare din comuna Măicănești au tuș pe ele și există suspiciunea gravă că au fost folosite pe buletine de vot, în favoarea PNL” anunță PSD Vrancea, într-un comunicat de presă.

”Incidentul a fost semnalat la Poliție, prin apel la 112. Organizaţia PSD Vrancea a făcut sesizare la BEC Vrancea privind manipularea frauduloasă a ștampilelor cu mențiunea votat distribuite către secțiile de votare de Prefectură, care, conform legii, are obligația să gestioneze distribuirea materialelor necesare votării în toate secțiile de votare.” precizează PSD Vrancea.

”Aceste ștampile au fost utilizate în mod fraudulos - suspiciune rezonabilă”

”Într-o secție din circumscripția Măicănești, la momentul desigilării plicurilor cu ștampile în vederea numărării acestora de către președintele secției de votare, s-a constatat că ștampilele fuseseră utilizate, având urmă de tuș. Având în vedere că ștampilele cu mențiunea votat au fost sigilate la Prefectură și buletinele de vot sunt în directă coordonare a reprezentantului PNL în BEJ, care are și calitatea de director de cancelarie al prefectului, există suspiciunea rezonabilă că aceste ștampile au fost utilizate în mod fraudulos în vederea deturnării rezultatului alegerilor în favoarea PNL. Solicităm că până la deschiderea secțiilor de votare din Măicănești să se clarifice motivele pentru care ștampilele cu mențiunea votat aveau imprimat tuș și în ce scop au fost utilizate acestea înainte de sigilarea lor în plicuri.” sunt acuzațiile și solicitările PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel