Mutu nu a scăpat de Chelsea. Vezi "surpriza" clubului londonez

Potrivit PRO Sport, "Chelsea nu renunţă la despăgubiri în cazul Mutu", titrează astăzi AFP, care anunţă că gruparea din Londra va ajunge în această săptămână în faţa unui comitet FIFA în căutarea dreptăţii în cazul "Cocaina".

"Ne exercităm toate drepturile legale pentru a recupera sumele ce ne sunt datorate şi nu ne vom opri", a declarat un purtător de cuvânt al lui Chelsea pentru AP.", se arată în ştirea publicată astăzi de AFP.

Agenţia de presă aminteşte că Tribunalul Elveţian l-a obligat pe Mutu să plătească despăgubiri în valoare de 17.2 milioane de euro, dar până acum niciun ban nu a fost achitat. "Acum, Chelsea încearcă să le tragă la răspundere pe Juventus şi Livorno pentru că l-au transferat pe Mutu fără să plătească vreun ban"b, notează AFP.

 "Chelsea o va duce pe Juventus în faţa unui comitet FIFA în această săptămână în încercarea de a obţine compensaţii de la Adrian Mutu.

 Atacantul român a fost concediat de clubul de pe Stamford Bridge în 2004, după ce a fost depistat pozitiv pentru cocaină, iar Chelsea încearcă de atunci să obţină compensaţii pentru banii pierduţi în urma transferului său.

 Camera de arbitraj sportiv a FIFA va face audieri în acest caz în această săptămână, la Zurich, în timp ce Chelsea a luat deja măsuri legale pentru confiscarea a trei proprietăţi cumpărate de Mutu în Miami, ce valorează câteva milioane de lire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel