MRU: Dreapta românească va avea grijă să nu intre Antonescu în turul doi

Mihai Răzvan Ungureanu, președintele Forței Civice,   a declarat, marţi, că dreapta românească o să aibă grijă să nu intre Crin Antonescu în turul doi al prezidenţialelor.

"Noi, dreapta, o să avem grijă să nu intre domnul Antonescu în turul doi. Este responsabilitatea noastră ca un astfel de personaj politic să nu-şi facă loc spre Preşedinţia ţării", a precizat Mihai Răzvan Ungureanu, comentând declaraţia preşedintelui Traian Băsescu, potrivit căreia dacă s-ar rupe USL, dreapta îl va susţine pe Antonescu în turul doi al prezidenţialelor.

"Şi dacă se rupe şi dacă nu se rupe USL, dreapta trebuie să dea un preşedinte României, altul decât Crin Antonescu. În momentul de faţă, PNL nu este un partid de dreapta", a adăugat Ungureanu.

 Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la B1 TV, că PSD nu poate da şeful statului dacă se rupe de PNL, iar un candidat de dreapta, inclusiv Crin Antonescu, va fi susţinut în turul al doilea de toată dreapta şi este de preferat "unui plagiator", precizând că personal îl va învăţa pe liberal ce are făcut.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel