Moțiunea simplă împotriva lui Cîțu a trecut. Chirieac: O gravă confuzie!

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre moțiunea simplă împotriva lui Florin Cîțu care a trecut, astăzi, în Parlament.

Orban spunea că, deocamdată, Parlamentul nu există. Întrebat de jurnalista Berta Popescu, la Antena 3, dacă se ia în calcul ceea ce face Parlamentul, astăzi, împotriva ministrului Cîțu, analistul politic Bogdan Chirieac a răspuns:

"Discursul unui om nu foarte la locul său"

"E bine să începi războaiele pe care ştii că le poţi câştiga. Dacă s-a introdus a nu ştiu câta moţiune simplă şi domnul Cîțu nu este schimbat, trebuie făcut altceva, nu să insişti cu moţiunea simplă. Şi eu cred că domnul Cîțu nu aduce un serviciu Guvernului Orban şi premierului personal. Şi eu i-am văzut discursul din Parlament, care pare discursul unui om nu foarte la locul său.

"Este o gravă confuzie"

Câtă vreme spune domnia sa "să atacaţi statul cu Parlamentul" este o gravă confuzie a organizării unui stat democratic. Dacă şi domeniul Finanţelor are aceleaşi apucături ca în domeniul public, atunci este foarte grav. Dacă tot vezi că pui moţiune după moţiune şi Cîțu rămâne, pui în joc, la un moment dat, credibilitatea partidelor care depun moţiunea şi o trec. Dă senzaţia că eşti neputincios. Fă ceva ca să îl schimbi! Dacă nu poţi, las-o aşa! Că altfel aducem un grav deserviciu opoziţiei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel