Moţiunea de cenzură se votează sâmbătă. Viorica Dăncilă, apel la parlamentari: Să pună capăt incertitudinii

Florin Răvdan / 02 oct 2019 / 13:46 Salveaza PDF Comentarii
Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Parlamentarii de bună-credinţă să vină sâmbătă în Parlament pentru a pune capăt acestei 'perioade de incertitudini', a declarat, miercuri, premierul Viorica Dăncilă, adăugând că atitudinea Opoziţiei pe tema moţiunii de cenzură este 'jignitoare' pentru români. 

"În Parlamentul României, astăzi, va fi citit textul moţiunii de cenzură depusă de Opoziţie, iar potrivit calendarului stabilit de Birourile permanente reunite dezbaterile şi votul vor avea loc sâmbătă. Am observat atitudinea de neînţeles a Opoziţiei care se eschivează de la obligaţia de a veni în weekend la muncă. Cu alte cuvinte, Opoziţia vrea să vină cu orice preţ la guvernare, dar nu în weekend. Atitudinea Opoziţiei este jignitoare pentru românii care lucrează inclusiv sâmbătă şi duminică şi arată lipsă de seriozitate a semnatarilor moţiunii.

Le transmit liderilor Opoziţiei că guvernarea se exercită 24 din 24 de ore, 7 zile pe săptămână, iar oamenii ne-au învestit cu încredere pentru a munci şi nu pentru a pleca în vacanţe sau pentru a face jocuri politice. Consider că această situaţie politică trebuie lămurită rapid, de aceea, transmit tuturor parlamentarilor de bună-credinţă să vină sâmbătă în Parlament pentru a pune capăt acestei perioade de incertitudini. Aşa cum am mai spus, această moţiune nu are şanse să treacă, iar Guvernul îşi va continua activitatea", a afirmat Dăncilă, în deschiderea şedinţei de Guvern. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26