Mohammad Murad: Sunt convins că SCANDALUL de la Mangalia nu e între mine şi primar, ci între mine şi premier

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Candidatul independent la funcţia de primar al municipiului Mangalia, Mohammad Murad, a declarat, marţi seară, după ce a cerut anularea alegerilor şi repetarea votului în această circumscripţie, că „scandalul” iscat nu este între el şi actualul primar, ci între el şi premierul Ludovic Orban. 

„Eu aveam două variante, ori să fac un pas înapoi, ştiind că este o mafie împotriva căreia nu pot lupta singur, ori să merg mai departe, din respect faţă de cei care cred în mine. (...) În 30 de ani am avut foarte puţine probleme cu legea, doar atunci când a fost o comandă şi o singură dată a fost. Acum, în 30 de zile, am avut mai mult decât în 30 de ani şi este un semn de întrebare. Dar sunt convins că acest scandal nu este între mine şi actualul primar, ci între mine şi actualul prim-ministru, pe care îl respect cu tot ce face dânsul, pentru că este premierul României”, a transmis live Murad pe pagina sa de Facebook.

El l-a întrebat pe Orban de ce atunci când a participat la inaugurarea unui complex hotelier al său l-a considerat „un important investitor, un om de mare caracter”, iar acum e catalogat drept „cel care nu face decât lucruri penale”.

„Domnule prim-ministru, vă ştiu că sunteţi un om corect şi vă respect, chiar dacă avem de multe ori opinii diferite. Dar ori nu sunteţi informat, ori aveţi vreo intenţie rea. Nu sunt o persoană căreia să i se facă trei dosare în 30 de zile. Şi dovada că nu sunt e că v-aţi autoinvitat, şi aţi venit la deschiderea acestui complex, şi mi-aţi vorbit foarte frumos şi v-am mulţumit pentru acest sprijin. De ce atunci am fost acel 'important investitor şi un om de mare caracter', iar acum sunt acel 'care nu face decât lucruri penale'? Cine s-a schimbat, eu sau dumneavoastră, domnule prim-ministru? Nu vă cer niciun sprijin, doar vă cer să fim într-o ţară liberă, corectă, democratică. Am candidat pentru oameni, nu am niciun interes', a declarat Murad.

Apel către ministrul de Interne

Omul de afaceri a făcut totodată apel către ministrul de Interne pentru a interveni privind 'problemele' apărute la Mangalia. „Fac apel la domnul ministru de Interne, care este un om respectat şi foarte respectuos, să intervină în Mangalia, pentru că ce se întâmplă în Mangalia nu se întâmplă nicăieri în România”, a susţinut el.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel