Mircea Badea: Să fii ditamai Pro TV și să te pretezi la fake news mi se pare odios

Andreea Esca
Andreea Esca

Mircea Badea a arătat că Pro TV se pretează la fake news.

UPDATE: PRO TV, drept la replică - https://www.dcnews.ro/pro-tv-drept-la-replica_598712.html

Andreea Esca spunea la Pro TV: "Un violator va putea să-și privească victima în ochi în timp ce va povesti la Poliție, dacă va mai avea curaj, prin ce a trecut”.

În realitate, victima unei agresiuni sexuale are prin lege statutul de martor vulnerabil potrivit articolului 113 din Codul de Procedură Penală și beneficiază de măsuri speciale de protecție. La fel, orice parte vătămată, dacă are motive de temere, poate solicita statutul de persoană protejată așa cum se precizează în articolul 92. 

”Sa fii ditamai PRO TV si sa te pretezi la fake news de Malin Bot si Rares Bogdan mi se pare odios. Este extrem de grav ce au facut. Au mintit in legatura cu documente oficiale ale Parlamentului Romaniei. Nu poate ramane fara urmari asa ceva!

P.S. Nici nu te mai poti supara pe oamenii care ies in piata. Isi imagineaza ca daca au vazut la PROTV e adevarat. Odios!”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

Ulterior, realizatorul TV a revenit cu un nou fake news de la Pro TV despre care a scris: ”Iata si fake news odios de la PROTV in legatura cu camerele de supraveghere. Care trebuie sa fie pedeapsa pentru minciuni despre continutul documentelor oficiale ale Parlamentului Romaniei?!?! Multi oameni de buna credinta iau de bune minciunile astea pentru ca nu isi imagineaza ca PROTV s-ar preta la asa ceva. Odios!!!!”

Toate explicațiile le găsiți în video 1 și video 2.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel